Nyílt lapokkal, és pontos számokkal

Díjtáblázat

Egy sikeres vállalkozás kiszámítható, és biztos alapokra épül. Sokéves tapasztalatunk alapján több féle, megbízható, viharedzett megoldással szolgálunk minden kis, és nagyobb vállalkozás számára.

1.1 Díjtáblázat és szolgáltatásjegyzék

2019 októbertől
A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Egyedi, vagy nagyvállalati megoldásokhoz bátran forduljanak hozzánk bizalommal a +36-30-252-2764 számon. Idegennyelvű szolgáltatás (angol, és német) díjai egyedi megbeszélést tárgyát képezik. Hűségvállalás esetén a feltüntetett árakból árengedményt adunk, amely 6 hónap vállalása esetén 5%, míg 12 hónap esetén 10% kedvezményt jelent. Az ajánlat nem érvényes, ha elszámolása az árbevétel egy adott százaléka alapján történik.

2. Figyelmeztetések, és feltételek

A Sleepfinder egy könyveléssel, tanácsadással, és vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó ügynökség. Törekszünk rá, hogy ügyfékörünk tisztességes, és becsületes vállalkozásokból álljon. Tisztességesen játszunk. Ez mindannyiunk érdeke.

2.1 Olvass el! Fontos információk.

Ne legyen áldozat. Válasszon állami regisztrációval rendelkező könyvelőt. A döntés az Öné, ha rosszul számol a felelősség is.
Nem müködönk együtt olyen cégekkel és személyekkel, ahol a láhatólag a cél valamiféle csalás, vagy bűncselekményben való közremükődés lenne.
Bátran segítjük cégalapításban, de a cégtemetőket nem támogatjuk. Vaktában nem könyvelünk, szürke zónában nem optimalizálunk adót, és arra sem vagyunk vevők, hogy hamisan tanúzzunk. Munkánkról mindenig számlát adunk, és a felelősséget vállaljuk.